Saturday, December 4, 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Musim Candat tahun 2010 telah pun berakhir baru-baru ini, musim monson mengambil alih bermula pada bulan Oktober 2010 dan berlarutan sehingga bulan Feb/Mac 2011.

Kumpulan terakhir dari KL sebelum bulan Ramadhan 2010

Tahun 2010 sotong tidak menjadi sangat sekadar dapat melihat semburan paksi/dakwat sotong sesekali saja. Ada juga trip yang dapat banyak tetapi keseluruhan sotong adalah kurang tahun ini. Menginkut jurucakap Jabatan Perikanan air laut sekitar Pulau Kapas hingga ke Pulau Redang suhu nya agak terlalu panas dari biasa menjadikan kandang sotong mungkin beralih tempat.Insyallah pada musim 2011 nanti sotong akan menjadi pula.

Kami begitu terharu serta ucapan terima kasih dengan sambutan anda semua terhadap Pakej Candat yang dianjurkan buat pertamakali itu, jika terdapat kekurangan/ketidakpuasan dipihak peganjur kami mohon berbanyak-banyak maaf dan kami mengalakkan saranan membina dari anda semua untuk kebaikan bersama dan boleh di emailkan pada kami dari masa kesemasa.

Meneruskan Hobi Mencadat ini, Insyallah kami akan mula membuka tempahan mulai bulan Januari 2011 nanti. Jadual penuh akan kami poskan dalam blog ini tidak lama lagi. Ramai sahabat yang telah menghubungi kami untuk tempahan Musim Candat 2011 bersabarlah harap jengok-jengok blog ini selalu.

Menunggu Musim Candat 2011

Terima Kasih dan Wassalam,

 Dari  Pakya : 019-9170708

No comments:

Post a Comment